Velkommen til
Co-ma Bistro

 

Med en central beliggenhed på Axeltorv, en hyggelig loungebar og udeservering til kl. 02:00, er vi det oplagte valg til din aften i byen. Vi har desuden mange års erfaring med selskaber, og står altid klar til en uforpligtende snak om din næste fest.

Vi favner både den hurtige bid mad før biografturen og den hyggelige helaftensoplevelse med god vin og cocktails, der passer til maden Hver weekend lægger vi rammerne om din bytur, når vi skruer op for musikken og ned for belysningen, med velshakede cocktails og en festlig atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til Cocktails & Mad.

A La Carte

Vores a la carte menu trækker på franske traditioner, tilsat et moderne europæisk twist og ærlige, nordiske råvarer. Vi har en forkærlighed for rustikke bistro-klassikere, og på spisekortet finder du bl.a. rørt tatar, saftige bøffer og dagens fisk.

Er du mere til en hjemmelavet burger i en luftig briochebolle eller en friskbagt pizza fra stenovn, er der også noget for dig. Uanset om du er til lækre franske småretter, store “herrebøffer”, eller ægte stenovnspizzaer, er der noget at se frem til på Co-ma Bistro.

Cocktails

Vores passion for cocktails er lige så stor som vores passion for veltilberedte måltider. Derfor har vi et cocktailkort, der er lidt ud over det sædvanlige. Hos os får du nemlig cocktails, der passer til maden.

Vi sammensætter vores cocktails specielt efter vores a la carte menu, så du er garanteret en spændende spiseoplevelse, hvor mad og drikke går op i en højere enhed.

I vores velassorterede loungebar kan du nyde klassiske cocktails og drinks, eller du kan kaste dig ud i en af vores spændende signatur cocktails, kreeret af vores dygtige barchef.

Selskaber

Vores åbne og indbydende lokaler er som skabt til selskaber. Vi favner alle begivenheder - store som små - og vi har ekspertisen til at skabe de perfekte rammer for din fest.  

Vi tilbyder en uhøjtidelig og varm atmosfære, i omgivelser med højt til loftet og plads til 130 spisende gæster. Vi har derudover plads til 100 gæster på vores hyggelige udendørs terrasse på Axeltorv.

Vi leverer også gerne festen hjem til dig med kvalitets catering fra vores a la carte køkken. Uanset hvad dine ønsker er, står vi altid klar til at tag en uforpligtende snak om din næste fest.


Kontakt information

Co-ma Bistro
Axeltorv 8 DK - 1609 København
Tlf: 33 11 25 25
Mail: bistro@co-ma.dk

TIRSDAG - TORSDAG
16:30 - 00:00
FREDAG
12:00 - 02:00 
LØRDAG
12:00 - 02:00
SØNDAG - MANDAG
Holder vi lukket

Modtag vores nyhedsbrev