VELKOMMEN TIL BISTRO

Med vores centrale beliggenhed og plads til 100 spisende gæster og en stor udeservering på torvet, kan du bruge Bistro Avenue som dit uformelle mødested alle ugens dage!

Vi favner både den lækre cocktail i baren, den effektive forretningsfrokost, og frokosten til dem der har god tid. En lækker middag før turen i byen og dem der bliver hele aftenen og nyder de sene aftentimers gode stemning.

I weekenden serverer vi vores populære brunchbuffet kl. 9.30 – 16. Du kan booke i 3 seatings og har bordet til rådighed i 2 timer.

Vores mad er fransk med nordiske råvarer. Vi byder på et menukort som rummer klassikere – både til frokost og aften. Så om du vil nyde 3 lækre småretter, den store ”herrebøf” eller Moules frittes på torvet i solen, er helt op til dig!

Vi er middelhavs inspireret og vores pizzakokke laver de lækreste traditionelle såvel som vores fransk inspireret pizzaer. Vores mad er lækker, rustik og ærlig.

I den smukke bar kreeres nogle af byens bedste cocktails. Ikke fordi vi skal men fordi vi kan og fordi vi elsker det!

Vi elsker også gode råvarer og vi følger altid sæsonen, derfor har vi også en skiftende menu. Vi kender vores leverandører, de er nøje udvalgt efter de bedste sæsonbestemte råvarer.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt information

Co-ma Bistro
Axeltorv 8 DK - 1609 København
Tlf: 33 11 25 25
Mail: bistro@co-ma.dk

TIRSDAG - TORSDAG
16:30 - 00:00
FREDAG
12:00 - 02:00 
LØRDAG
12:00 - 02:00
SØNDAG - MANDAG
Holder vi lukket

Modtag vores nyhedsbrev