fbpx

Forside

Velkommen til Co-ma madsalen

Så er dørene igen åbne til vores skønne restaurant, og vi ser bare sådan frem til igen at byde velkommen til en fantastisk aften.

Nye spændende retter er blevet kreeret og vi glæder os til at forkæle jer.

Vi har lavet lidt om på vores koncept, således at menukortet nu hovedsageligt består af mellem størrelse retter. Man kan altså smage lidt forskelligt. Vores populære 10 retters vil vi selvfølgelig stadig servere.

Cocktail- og vinmenuer kan også stadig bestilles i 3, 4, eller 5 stk./glas

Husk at booke bord!

Kun et stenkast fra Rådhuspladsen, i hjertet af København, ligger restaurant Co-ma Madsalen.
Vores menu udspringer af det franske landkøkken og tilberedes med sæsonens nordiske råvarer. Vi serverer cocktails til maden fra tors- til lørdag.
Vi omfavner både en hurtig bid mad med vennerne, forretningsmiddage og en romantisk aften til jer, der har god tid.
Vi lægger rammerne for både små og store lukkede selskaber med flytbare vægge, der gør rummet fleksibelt. Velkommen indenfor til Cocktails & Mad.

A La Carte
Vores aktuelle a la carte menu byder på et moderne twist af franske klassikere tilberedt med ærlige, nordiske råvarer. Her finder du både saftige bøffer, frisk fisk og skaldyr samt lidt til vegetarerne.
Har du svært ved at vælge, kan du kaste dig ud i vores populære 10 retters tasting menu. Prøv den med en cocktail- eller vinmenu, der passer til maden. Cocktails kan bestilles tors-lør.

Cocktails
På Co-ma Madsalen vægter vi cocktails højt i den samlede spiseoplevelse. Her shaker vi nemlig cocktails, der passer til maden. Vi serverer cocktails fra tors-lørdag.
Barchefen står bag vores spændende udvalg af Co-ma Signature Cocktails, og er du mere til en klassisk G&T eller en fyldig Espresso Martini, går du ikke forgæves i vores hyggelige loungebar.

Selskaber
Bryllup, reception eller firmafest?
På Co-ma Madsalen favner vi alle begivenheder – store som små – og vores flytbare vægge gør det muligt at skabe netop det rum, I har brug for.
Vi har mange års erfaring med selskaber og inviterer indenfor med plads til 100 spisende gæster. Derudover tilbyder vi private dining op til 30 personer.
Læs meget mere om, hvad vi kan tilbyde små og store selskaber lige her. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål pr. telefon eller e-mail.
70 90 00 10
diningevents@madsalen.dk

Kontakt information

Co-Ma Madsalen
Farvergade 15 - 1463 København K
Tlf: 70 90 00 10
Mail: madsalen@co-ma.dk

Tirsdag-Torsdag
17:30 - 23:00
Fredag- Lørdag
17:30 - 00:00
Søndag-Mandag
Lukket