fbpx

Velkommen til
Co-ma madsalen

 

Kun et stenkast fra Rådhuspladsen, i hjertet af København, ligger restaurant Co-ma Madsalen.

Vores menu udspringer af det franske landkøkken og tilberedes med sæsonens nordiske råvarer. Vi serverer cocktails, der passer til maden.

Vi omfavner både en cocktail med vennerne i baren, forretningsmiddagen, og den romantiske middag til jer der har hele aftenen.

Vi lægger rammerne for både små og store lukkede selskaber med flytbare vægge, der gør rummet fleksibelt. Velkommen indenfor til Cocktails & Mad.

  • restaurant co-ma madsalen
  • Velkommen til restaurant Co-ma Madsalen
  • restaurant co-ma madsalen
  • cocktails co-ma madsalen
A la carte Co-ma Madsalen

A La Carte

Vores a la carte menu byder på rustikke franske klassikere, lavet med ærlige nordiske råvarer. I den tunge ende af menuen finder du altid saftige og møre bøffer, og er du mere til noget let, har vi altid dagens fisk og lidt til vegetarerne.

Har du svært ved at vælge, kan du kaste dig ud i vores populære 10 retters tasting menu, der tager dig på en rundtur i a la carte menuen. Prøv den med en cocktail- eller vinmenu, der er sammensat, så den passer til maden. Cocktailmenuer kan bestilles torsdag, fredag og lørdag. Tasting menuen skal vælges af hele bordet.

Cocktails

På Co-ma Madsalen vægter vi cocktails lige så højt, som vi vægter gode måltider. Her laver vi nemlig cocktails, der passer til maden. Vi tilbyder farverige cocktail-menuer fra torsdag til lørdag.

Vores dygtige barchef står bag vores spændende udvalg af Co-ma Signature Cocktails, og er du mere til en klassisk Gin&Tonic eller en fyldig Espresso Martini, går du ikke forgæves i vores velassorterede loungebar.

Cocktails & Mad Co-ma Madsalen
Selskaber Co-ma Madsalen

Selskaber

Fødselsdag, julefrokost, bryllup eller konfirmation? Lad os lægge rammerne om din næste fest.

På Co-ma Madsalen er vi eksperter i selskaber. Vi favner alle begivenheder - store som små - og vores flytbare vægge gør det muligt at skabe netop det rum, I har brug for.

Læn dig tilbage og lad os klare planlægningen - vi garanterer, at du og dine gæster får en uforglemmelig aften i hyggelige omgivelser.

Vi står altid klar til en snak om dine ønsker, når festen skal holdes ude af hjemmet. Giv os et kald eller skriv en mail til adressen nedenfor.

Kontakt information

Co-Ma Madsalen
Farvergade 15 - 1463 København K
Tlf: 70 90 00 10
Mail: madsalen@co-ma.dk

Mandag - Torsdag
17:30 - 23:00
Fredag- Lørdag
17:30 - 00:00
Søndag
Lukket