fbpx

DinnerDays uge 42

I uge 42 inviterer udvalgte restauranter over hele landet indenfor til den gastronomiske festival DinnerDays, hvor du kan nyde en lækker 3-retters menu til bare 210,- (+ billetgebyr) pr. person.

DinnerBooking står bag festivalen, og på Co-ma Madsalen glæder vi os til at deltage for første gang med følgende DinnerDays menu:

Forret:

  • Feuilleté – sprød butterdejsskal – med fyld af morkler i cremesauce

Hovedret:

  • Hjemmelavet ravioli i artiskokpuré med fyld af ricotta og trøffel

Dessert:

  • Hvid chokolade parfait med rabarber granit

Tilvalg:

Vinmenu / kr. 195,-

Find dine billetter til efterårsferiens gastronomiske fest lige her.

Menuen fås i en vegetarisk version. Ønskes dette, bedes det oplyses som kommentar i bookingfeltet. Menuen serveres fra d. 12.- 19.10. 2019.


TipKBH anmelder tasting menu

d. 13.2.2019

Vi har haft besøg af kulturguiden TipKBH, der gav vores 10-retters tasting menu og dertilhørende cocktailmenu flotte ord med på vejen. Se sammendraget af artiklen herunder, eller læs den fulde anmeldelse på TipKBH.

Kort om den samlede anmeldelse af tasting menuen:

“Samspillet mellem cocktails og mad fungerede perfekt. De komplimenterede hinanden pænt, og man kunne mærke, at sammensætningen ikke var tilfældig. Det franske køkken er et gennemgående tema i alle retter, men det er bestemt nytænkt. Meget mad for pengene!” 

Læs hele anmeldelsen lige her.


Mille anbefaler vores 10-retters tasting menu

Tasting menuen anmeldes af “Mad Mille”

d. 14.3.2019

Når madblogger og foodie Mille Kjær Nielsen – bedre kendt under sit digitale alias “Mad Mille” – ikke selv kokkererer, er hun en entusiastisk gæst på den københavnske restaurants-scene. For nyligt besøgte hun Co-ma Madsalen for at spise og anmelde vores 10-retters Tasting menu. Herunder kan du læse et kort uddrag af anmeldelsen, imens du finder den fulde artikel lige her.

“Konceptet er, ærlig talt, genialt (…) Som gæst bliver man ført igennem alle retter, al slags vin og de smagskomplicerede cocktails. Smagskombinationerne er eminente og, hånden på hjertet, havde vi ikke en finger at sætte på noget som helst”

Læs hele Milles anmeldelse lige her.

Fra vores 10-retters tasting menu


Kontakt information

Co-Ma Madsalen
Farvergade 15 - 1463 København K
Tlf: 70 90 00 10
Mail: madsalen@co-ma.dk

Mandag - Torsdag
17:30 - 23:00
Fredag- Lørdag
17:30 - 00:00
Søndag
Lukket