fbpx

Presse

ALT.dk giver inspiration til det franske køkken

d. 30.1.2020

Alt.dk giver inspiration til franske restauranter på Instagram:

“Man går aldrig galt i byen med det franske køkken. Det er simpelt og godt. Mange franske retter er netop bygget op omkring enkelhed og kvalitet.”

På Co-ma Madsalen kunne vi ikke være mere enige. Derfor inviterer vi altid på: “fransk mad, der tilberedes med et moderne twist og sæsonens nordiske råvarer – oplev cocktails, der passer til menuen, hver torsdag, fredag, lørdag”.

Læs den fulde artikel her.

restaurant co-ma madsalen fransk køkken


Eatie guider til fransk velsmag

d. 10.10.2019

Booking sitet Eatie giver flotte ord med på vejen til vores franske køkken og kreative cocktail pairings:

“Går du også i en midlertidig tilstand af koma når mad, vin og cocktails går op i en højere enhed?

Co-Ma Madsalen serverer farverig fransk inspireret mad lavet på nordiske råvarer. Co-Ma elsker mad, vin og cocktails, ligesom alle vores læsere, og de forstår at parre cocktails og mad, på et højt niveau lige her i købstaden” – Eatie

Læs den fulde guide fra Eatie på deres hjemmeside.

co-ma cocktails og mad fransk restaurant københavn


Euroman tager pulsen på byens franske fristelser

d. 20.8.2019

Under beskrivelsen “fransk mad når det er bedst”, tager Euroman dig med på rundtur i Københavns udbud af franske restauranter. Om Co-ma Madsalen skriver redaktionen:

“På den stemningsfulde restaurant Co-ma Madsalen i Farvergade i København er køkkenet inspireret af det franske landkøkken, der tilberedes med ærlige nordiske råvarer. 

Her finder du både saftige steaks, dagens friske fangst og skaldyr samt et udvalg af grønne retter. Har du svært ved at vælge, kan du kaste dig ud i en 10-retters tasting oplevelse, der inviterer dig med på en smagsrejse hele kortet rundt” – Euroman

co-ma cocktails & mad fransk restaurant i københavn

Læs den fulde guide til fransk mad her.


OplevByen: guide til coole cocktails i den varme sommer

d. 11.7.2019

OplevByen guider dig til 5 steder, hvor bartenderen kan sit kram. Et af dem er på Co-ma Madsalen, hvor du får shaket cocktails til din middag. Læs hele guiden til sommer cocktails lige her.

“Hos Co-Ma Madsalen er bartenderens evner lige så vigtige som kokkens, og stedets cocktails er særligt sammensat efter a la carte menuen. Man kan også kaste sig ud i en delikat 10 retters tastingmenu, der tager en rundtur i a la carte kortet ledsaget af en nøje afstemt cocktailmenu” – OplevByen

co-ma cocktails & mad fransk restaurant i københavn


TipKBH anmelder tasting menu

d. 13.2.2019

Vi har haft besøg af kulturguiden TipKBH, der gav vores 10-retters tasting menu og dertilhørende cocktailmenu flotte ord med på vejen. Se sammendraget af artiklen herunder, eller læs den fulde anmeldelse på TipKBH.

Kort om den samlede anmeldelse af tasting menuen:

“Samspillet mellem cocktails og mad fungerede perfekt. De komplimenterede hinanden pænt, og man kunne mærke, at sammensætningen ikke var tilfældig. Det franske køkken er et gennemgående tema i alle retter, men det er bestemt nytænkt. Meget mad for pengene!” 

Læs hele anmeldelsen lige her.


Mille anbefaler vores 10-retters tasting menu

Tasting menuen anmeldes af “Mad Mille”

d. 14.3.2019

Når madblogger og foodie Mille Kjær Nielsen – bedre kendt under sit digitale alias “Mad Mille” – ikke selv kokkererer, er hun en entusiastisk gæst på den københavnske restaurants-scene. For nyligt besøgte hun Co-ma Madsalen for at spise og anmelde vores 10-retters Tasting menu. Herunder kan du læse et kort uddrag af anmeldelsen, imens du finder den fulde artikel lige her.

“Konceptet er, ærlig talt, genialt (…) Som gæst bliver man ført igennem alle retter, al slags vin og de smagskomplicerede cocktails. Smagskombinationerne er eminente og, hånden på hjertet, havde vi ikke en finger at sætte på noget som helst”

Læs hele Milles anmeldelse lige her.

Fra vores 10-retters tasting menu


Kontakt information

Co-Ma Madsalen
Farvergade 15 - 1463 København K
Tlf: 70 90 00 10
Mail: madsalen@co-ma.dk

Onsdag-Lørdag
17:00 - 22:00
Søndag-Tirdag
Lukket

Kontrolrapport